dinsdag 6 december 2022
32.6 C
Paramaribo
6.1 C
Amsterdam
0
(0)

BOG krijgt donatie van Stichting SEMiF

lees ook ...

Parmessar Dissapointed: Text VAT changed at publication

Rabin Parmessar, the leader of the NDP party, points out that the Tax Added Value Act's (VAT) published wording differs from the version that was adopted by the National Assembly. He promptly informed...

Het BOG ontving op maandag 02 augustus jongstleden schenking van De Stichting Suriname Environmental and Mining Foundation (SEMiF) om het werk van de Covid-19-afdelingen, die zijn getroffen door de brand van 30 juni 2021 bij het BOG, te kunnen blijven garanderen. De gift bestaat uit vier laptops, PPE- artikelen, printpapier, schrijfgerei, ontsmettingsalcohol, verlengsnoeren en kabels en heeft een waarde van SRD110.000,- . 

Tijdens de overhandiging heeft zowel de voorzitter van Stichting SEMiF, mevrouw Niëlla Pinas, als de directeur van het BOG, Radjesh Ori, benadrukt dat in deze Covid-19-pandemie het BOG voldoende voorzien moet worden van benodigde middelen en apparatuur om de verdere verspreiding van het besmettelijke virus in Suriname te minimaliseren.

Stichting SEMiF roept andere organisaties ook op om waar mogelijk een bijdrage te leveren. Suriname heeft gezonde mensen nodig om bedrijfs- en organisatie doelen te kunnen realiseren en op dit moment vormt Covid-19 een bedreiging voor onze gezondheidszorg. Door onder andere het BOG te ondersteunen werken wij samen aan bescherming van onze “human capital” tegen Covid-19.

Stichting SEMiF ondersteunt organisaties die met hun initiatieven willen bijdragen aan het duurzaam ontwikkelen van natuurlijke hulpbronnen in de ruimste zin des woord en innovatie in de mijnbouw en werkt in partnerschappen met gelijkgerichte organisaties aan het behoud van de biodiversiteit.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBOG krijgt donatie van Stichting SEMiF