donderdag 28 maart 2024
26 C
Paramaribo
8.3 C
Amsterdam
4
(1)

Boerderij Goliath zit met de handen in het haar; de weg is onbegaanbaar

lees ook ...

Pastor aangehouden wegens oplichting

Pastor B.S. die leden aanzette om geld in te zamelen in naam van de Kennedy Stichting is aangehouden.  Het geld werd onder andere ingezameld middels kleurkaarten en twee grote spaarpotten. De Stichtin...

De uitbaters van Boerderij Goliath laten de gemeenschap op sociale media het probleem zien dat zij hebben met het vervoeren van hun oogst aan citrus. Op de fotos ziet u het probleem van de onbegaanbare weg.

Beste Citrusliefhebbers, We zitten met een vreemde situatie, wij zijn, -zoals jullie weten- al 12 jaar bezig met productie van citrus. Voor de lokale en -binnenkort- ook voor de export markt. We voorzien de lokale markt van vers fruit en vitamine C tegen betaalbare prijzen. We hebben nooit een beroep gedaan op de overheid voor ondersteuning.

Het enige wat we vragen is dat de weg in een dusdanige staat gehouden word zodat we ons fruit naar de stad kunnen brengen. De situatie nu is: We hebben fruit maar kunnen het niet naar de stad brengen. De foto’s hieronder zijn van vandaag 17 mei 2022.”

Tot zover de noodkreet van Boerderij Goliath aan hen die wat aan deze situatie kunnen en horen te doen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBoerderij Goliath zit met de handen in het haar; de weg is onbegaanbaar