dinsdag 23 juli 2024
31 C
Paramaribo
20.9 C
Amsterdam
5
(1)

Boeing 737 21 vliegtuig geland

lees ook ...

Herdenkingsceremonie voor gesneuvelde militairen van Binnenl...

Voor de achtste keer werd op zondag een herdenkingsceremonie gehouden ter nagedachtenis aan de 72 gesneuvelde militairen van het binnenlands conflict dat woedde van 1986 tot 1992. Tijdens de ceremonie...

Dankzij zijn inzet en de nauwe samenwerking van de regering is het gelukt om de SLM weer gezond te maken. Vandaag, 29 december 2022, is het eindelijk is het vliegtuig geland op Zanderij. De president is zijn belofte om de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij weer winstgevend te maken, waargemaakt.

“De regering zal ervoor kiezen om er alles aan te doen om onze national carrier, de SLM, te redden en wederom te maken tot onze nationale trots”, waren de woorden van president Santokhi, toen de SLM in moeilijk vaarwater terecht kwam. Dit is niet bij woorden gebleven.

Op donderdagmorgen 29 december 2022 is op de Johan Adolf Pengel Luchthaven een Boeing 737-800 geland. Deze boeing is door middel van een dry lease contract gehuurd, waardoor we onder andere financieel voordeel zullen hebben en onze eigen bemanning kunnen inzetten. Zo kan Suriname weer deel kan uitmaken van het geheel.

“Er is nog werk aan de winkel. Zo zal ook aandacht worden besteed aan de mid-Atlantische route, zodat ook daar de positie van de SLM wordt verbeterd. Suriname, gefeliciteerd met deze aanwinst. We gaan verder om onze nationale trots naar grotere hoogte te tillen”, aldus president Santokhi.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

7 REACTIES

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBoeing 737 21 vliegtuig geland