zondag 2 oktober 2022
32.7 C
Paramaribo
12.7 C
Amsterdam
0
(0)

Blikseminslag mast Digicel Galibi

lees ook ...

Gepensioneerde militairen in de bloemetjes gezet

Ruim 62 gepensioneerden van het Nationaal Leger zijn door het ministerie van Defensie gehuldigd voor hun jarenlange inzet. In haar toespraak tot de groep benadrukte Defensieminister Krisnakoemarie Mat...

Eugenie Haynes, Head of Marketing van Digicel bevestigt tegenover de pers dat de site Digicel Galibi sinds zondag is getroffen door een blikseminslag. Op zondagochtend zijn de bewoners opgeschrikt door twee harde knallen na elkaar.  ‘De trillingen waren tot in de huizen voelbaar,’ volgens een bewoner van het inheems dorp.

De meeste bewoners van het gebied(twee dorpen) zijn abonnees van deze Telecomprovider. ‘We voelen ons een beetje geïsoleerd en hopen dat er snel een oplossing komt.’ Studenten die aangewezen zijn op onderwijs middels het internet lopen hierdoor een achterstand op.

De planning  van Digicel is dat een team morgen, zaterdag, richting Galibi vertrekt. Haynes zegt dat de nodige voorbereiding voor het afreizen naar het oosten van het land, intensief is. Zij hebben te maken met een aaneenschakeling van alle mogelijke scenario’s met bijbehorende oplossingsmodellen, omdat het nog  onduidelijk is welke schade de blikseminslag precies heeft aangericht. Het is dus  van belang dat het team goed  voorbereid is op alle mogelijke aangerichte schade. Er moeten onderdelen voor renovatie en of vervanging  ter beschikking zijn.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBlikseminslag mast Digicel Galibi