zondag 14 juli 2024
30 C
Paramaribo
20.6 C
Amsterdam
0
(0)

Blauwdruk bouwkavelplan is zekere verkiezingswinst

lees ook ...

Zomercarnaval Rotterdam eind juli van start

De Zomercarnaval in Rotterdam gaat op vrijdag 26 juli van start. Dit zal ingeluid worden door het Corso Casino by Queen. Dit zal plaatsvinden onder een schitterend optreden van de band Trafassi. Het p...

Er blijken personen te zijn in de samenleving die zich voordoen alsof alsof zij grondpapieren kunnen regelen tegen een vergoeding. In verband daarmee roept het ministerie van Grondbeleid en Bosbeheer (GBB) de burgerij op, om geen geld te geven aan onbevoegden, die in feite oplichters zijn.

Op maandag 04 april jongstleden is een meneer door de beveiliging van de minister van GBB op het terrein van het ministerie aangehouden en overgedragen aan de Afdeling Fraude van de Politie. Hij reed het terrein op, belde zijn slachtoffers en deed zich voor als personeel van het ministerie van GBB. Deze persoon heeft een groot geldbedrag van iemand ontvangen, aan wie hij aangaf grondpapieren in orde te zullen maken.

Op dinsdag 05 april 2022 heeft zich een soortgelijk geval voorgedaan bij het Domeinkantoor aan de Prins Hendrikstraat. De politie is bezig met het onderzoek om te kijken als er meerdere personen zijn, die zich aan dit strafbare feit schuldig hebben gemaakt.

De mensen die in aanmerking komen voor een bereidverklaring of een beschikking, krijgen een officiële oproep via de Afdeling Voorlichting van het ministerie van Grondbeleid en Bosbeheer. Deze oproep zal middels een bekendmaking via de media gedaan worden.

Zij die slachtoffers zijn geworden van deze malafide praktijken, worden opgeroepen om zich aan te melden bij de politie. Het ministerie doet een dringend beroep op de samenleving om alert te blijven.

Dit krijg je wanneer achtereenvolgende overheden, grond zien als iets waarvoor je tientallen jaren moet vechten, geen enkele uitgesloten en als betaalmiddel of om vrienden te matsen. Terwijl er een georganiseerde administratie op na gehouden moet worden en land verkavelt moet worden om bouwkavels te verdelen aan de burgers zodat die niet met drie families in één huis hoeven te gaan wonen met alle gevolgen van dien.

Het is een feit dat de politieke partij die met een grondig uitgewerkt bouwkavelplan komt de volgende verkiezinngen wint. Wie neemt de uitdaging aan?

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBlauwdruk bouwkavelplan is zekere verkiezingswinst