zaterdag 20 april 2024
31 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
5
(2)

Bisschop stapt op als woordvoerder van de politie

lees ook ...

Suriname intensiveert strijd tegen drugscriminaliteit

Tijdens de regeringsvergadering heeft Kenneth Amoksi, minister van Justitie en Politie, aangekondigd dat er een grootschalige veiligheidsoperatie zal plaatsvinden in samenwerking met het ministerie va...

Milton Bisschop werd op 24 januari 2022 aangesteld als woordvoerder van de Korps Politie Suriname op de afdeling Public Relations. Hiervoor was hij hoofdvoorlichter bij de afdeling Jeugdzaken. Hij volgde Rachel Deekman op, die werd gemuteerd naar de afdeling Internationale Betrekkingen.  Er is nog niet bekendgemaakt wie hem zal opvolgen of waar hij nu zal dienen.

“Ik bedank u allen. Ingaande heden ben ik niet meer verbonden aan Public Relations,” schreef hij op zijn facebook-pagina. Hij deelde ook mee niet telefonisch bereikbaar te zijn.

De ex-woordvoerder vond het een voorrecht om de samenleving van dienst te zijn. Bisschop bedankt de media en de samenleving. Hij wil voortaan het verschil uitmaken overal waar hij komt.” We waren soms niet op een lijn, maar dat is democratie”.

Als agent van politie tweede klasse studeerde hij af op 29 juli 2014 aan de Academie voor Hoger Kunst- en Cultuuronderwijs (AHKCO) en wel de richting Journalistiek.

Bron foto: SUN

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBisschop stapt op als woordvoerder van de politie