dinsdag 7 februari 2023
23.8 C
Paramaribo
3.2 C
Amsterdam
2
(1)

‘Birkenstock oplichtster’ door de mand gevallen

lees ook ...

Marrongemeenschap dient petitie in aangaande gronden rechten...

De marrongemeenschap die wordt vertegenwoordigd door de Granmangs, Kapiteins en Basja’s van alle marrongebieden heeft op donderdag 02 februari 2023 een petitie ingediend aan de voorzitter van De Natio...

Meerdere  mensen hebben aangifte gedaan tegen de ‘Birkenstockverkoopster’ Alida H. Op social media opgegeven als Saskia Doorson, die het bekende merk Birkenstock sandalen  verkoopt. Alleen is het bij haar voor een zogenaamde redelijke prijs te krijgen. Zij is opgespoord en aangehouden door de politie van Geyersvlijt na aangifte van benadeelden.

Op maandag10 mei werd de 39-jarige  aangehouden. Benadeelden hebben de afgelopen  periode aangifte gedaan tegen haar van oplichting.

De benadeelden geven aan, dat de ‘verkoopster’ onder de naam Saskia Doorson tegen een redelijke prijs de sandalen van het bekende merk aanbied. Klanten mochten tegen het betalen van een voorschot bij haar hun bestelling plaatsen.

Het blijkt dat wanneer de bedragen eenmaal betaald zijn, de mevrouw niet meer te bereiken was. Waarschijnlijk heeft deze ‘verkoopster’ meerdere mensen opgelicht. Benadeelden worden opgeroepen om contact op te nemen met de politie van Geyersvlijt  op de telefoonnummers 451677 of 453570.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname‘Birkenstock oplichtster’ door de mand gevallen