woensdag 22 maart 2023
31.1 C
Paramaribo
11.1 C
Amsterdam
0
(0)

Binnenkort virtueel event Sipex 2021

lees ook ...

LVV komt boeren tegemoet met ploegmachines

Het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) komt de boeren onder de projectnaam: 'meet the farmers' tegemoet, door in te komen met ploegmachines ter bewerking van hun kostgrond.  De plo...

In Suriname wordt de International Petroleum & Gas Summit and Exhibition 2021, SIPEX 2021-Virtual Connect, gehouden van 5 tot 7 oktober 2021. De summit en exhibition wordt georganiseerd door Valiant Business Media. Staatsolie is de Foundation Partner. Dit virtuele olie- en gasevenement zal een platform bieden aan de olie- en gasindustrie om te netwerken, partnerschappen te vormen en zaken te doen. Het doel van SIPEX 2021 is om de olie en gaspotentieel van Suriname te promoten bij internationale bedrijven en investeerders.

Op de agenda staat bevordering van de ontwikkeling van local content in Suriname.  Meer dan 700 professionals uit de industrie, boven 200 bedrijven en over de 50 exposanten worden verwacht.

Het programma wordt nu afgerond, en is  binnenkort beschikbaar. Sprekers bij de openingssessie op 5 oktober zullen onder andere zijn de ministers David Abiamofo (NH), Albert Ramdin (BIBIS) en Staatsolie ‘s CEO Annand Jagesar.

Speciale aandacht wordt gevraagd voor de training/workshop Fundamentals of Oil & Gas op dag 3, donderdag 7 oktober 2021. Het doel van deze ‘webinar’ is om lokale leveranciers en geïnteresseerden een introductie te geven over  de basis van de olie- en gasindustrie. Men moet een beter begrip krijgen van de branche. Hierdoor komt men te weten hoe zaken werken en hoe men kansen kan herkennen. Dit alles moet leiden tot local content-ontwikkeling. Participeren aan de workshop Fundamentals of Oil & Gas is gratis en de informatie daarover is binnenkort beschikbaar.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBinnenkort virtueel event Sipex 2021