zondag 19 september 2021
30.5 C
Paramaribo
20.1 C
Amsterdam
0
(0)

Binnenkort virtueel event Sipex 2021

lees ook ...

Akkoord bereikt tussen bond bestuursdienst en overheid

Er is een akkoord bereikt tussen de Algemene Bond Personeel Regionale Ontwikkeling en de overheid voor het uitbetalen van werknemers bij de bestuursdienst. Bondsvoorzitter Glenn Swamipersad zegt dat d...

In Suriname wordt de International Petroleum & Gas Summit and Exhibition 2021, SIPEX 2021-Virtual Connect, gehouden van 5 tot 7 oktober 2021. De summit en exhibition wordt georganiseerd door Valiant Business Media. Staatsolie is de Foundation Partner. Dit virtuele olie- en gasevenement zal een platform bieden aan de olie- en gasindustrie om te netwerken, partnerschappen te vormen en zaken te doen. Het doel van SIPEX 2021 is om de olie en gaspotentieel van Suriname te promoten bij internationale bedrijven en investeerders.

Op de agenda staat bevordering van de ontwikkeling van local content in Suriname.  Meer dan 700 professionals uit de industrie, boven 200 bedrijven en over de 50 exposanten worden verwacht.

Het programma wordt nu afgerond, en is  binnenkort beschikbaar. Sprekers bij de openingssessie op 5 oktober zullen onder andere zijn de ministers David Abiamofo (NH), Albert Ramdin (BIBIS) en Staatsolie ‘s CEO Annand Jagesar.

Speciale aandacht wordt gevraagd voor de training/workshop Fundamentals of Oil & Gas op dag 3, donderdag 7 oktober 2021. Het doel van deze ‘webinar’ is om lokale leveranciers en geïnteresseerden een introductie te geven over  de basis van de olie- en gasindustrie. Men moet een beter begrip krijgen van de branche. Hierdoor komt men te weten hoe zaken werken en hoe men kansen kan herkennen. Dit alles moet leiden tot local content-ontwikkeling. Participeren aan de workshop Fundamentals of Oil & Gas is gratis en de informatie daarover is binnenkort beschikbaar.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBinnenkort virtueel event Sipex 2021