woensdag 31 mei 2023
24.7 C
Paramaribo
11.5 C
Amsterdam
0
(0)

Binnenkort rehabilitatie Oostwestverbinding

lees ook ...

OW vraagt extra middelen aan voor verhoogde kosten en waterc...

Het ministerie van Openbare Werken (OW) heeft een nota van wijziging ingediend om extra middelen aan te vragen voor het dienstjaar 2023. Dit verzoek is gedaan vanwege de stijgende kosten van goederen ...

Albert Ramdin, de vicevoorzitter van de Raad van Ministers (RvM) deelde in het parlement mee, dat de rehabilitatie van de Oostwestverbinding over enkele dagen van start zal gaan. De aannemer staat volgens de informatie al klaar om te beginnen aan herstel van het weggedeelte dat over Coronie en Nickerie gaat.

“De ministeries van Openbare Werken (OW) en Financiën & Planning hebben de afgelopen dagen hard gewerkt om de technische exercities uit te werken. Binnen een paar dagen wordt er een aanvang gemaakt met de werkzaamheden”, meldde minister.

Voor de derde keer trok DNA-lid Mahinder Jogi aan de bel ten aanzien van de slechte situatie van de weg. “Ik eis dat de regering binnen een week maatregelen treft om het slecht gedeelte te herstellen. Nickerie is niet te bereiken via het vliegtuig. Mensen moeten met hun auto’s over de slechte weg”, klonk de roep van Jogi.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBinnenkort rehabilitatie Oostwestverbinding