maandag 30 januari 2023
26 C
Paramaribo
8.3 C
Amsterdam
5
(1)

Bingodrive in Campo Bravo

lees ook ...

Presidentieel team voert gesprek met Centrale Bank van Surin...

Er is eind vorig jaar een presidentieel team ingesteld om het succes van de Open Markt Operaties (OMO) – de beleggingen die bij de Centrale Bank van Suriname (CBvS) plaatsvonden - onder de loep te nem...

Er gaat al enige dagen een folder rond op sociale media die gewag maakt van een gezellige Bingodrive in Campo Bravo op 15 en 16 mei aanstaande. Het wordt op de folder genoemd, Festa de Alegria. De prijs op de folder van een Bingokaart is 2, 5 gram goud en de hoofdprijs is een All Terrain Vehicle(ATV). Opvallend is dat de folder in het portugees is geschreven.

Volgens de folder zijn Ronnie Brunswijk en zijn dochter Vanessa Brunswijk de organisatoren van het Bingofeest. Of deze twee mensen echt een gezellige Bingodrive organiseren in Campo Bravo in het weekeind weten wij niet. Het is aan de autoriteiten de informatie die op deze folder staat op waarheid te onderzoeken en een eventuele Bingodrive te stoppen. Wij hopen dat de folder een prank is en dat de Vicepresident niet zo een slecht voorbeeld geeft.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBingodrive in Campo Bravo