vrijdag 31 maart 2023
26.8 C
Paramaribo
10.5 C
Amsterdam
4
(1)

Binda vindt dat Bibis heeft gefaald in het binnenhalen van investeerders

lees ook ...

Ramdin: We’re going to talk to Guyana about the Tigris...

Albert Ramdin, Minister of Foreign Affairs, International Commerce, and International Cooperation, claims that a border investigation has been started with relation to the Tigri area and that discussi...

Assembleelid Sham Binda van de VHP gaf tijdens de begrotingsbehandeling in de Nationale Assamblee (DNA) aan dat minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (Bibis) gefaald heeft om investeerders binnen te brengen.

Binda vindt dat de begroting niet parallel loopt met de wenselijkheden in het herstelplan. Verschillende productieministeries, waaronder Economische Zaken, Ondernemerschap en Technische Innovatie, zijn ondergewaardeerd. Enkele posten van dit ministerie zijn teruggebracht tot bedragen waarmee volgens Binda. de productie niet gestimuleerd zal worden.

Er moet volgens Binda niet gewacht worden op het Internationaal Monetair Fonds, want de uitwerking ervan zal pas na een jaar te merken zijn. Verder wil hij ook meer weten over het Franse bedrijf Lazard. Binda vindt dat er alles aan gedaan moet worden om de productie te stimuleren. Voorkomen moet worden dat kleine en middelgrote bedrijven over de kop gaan door onder andere de Covid-pandemie en de lockdowns.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBinda vindt dat Bibis heeft gefaald in het binnenhalen van investeerders