donderdag 22 februari 2024
31.6 C
Paramaribo
12.4 C
Amsterdam
0
(0)

Bilkerdijk mag Associatie Surinaamse Fabrikanten drie jaar leiden

lees ook ...

Margriet Apinsa opent eerste bijkantoor voor notariële afhan...

Meester Margriet Apinsa heeft onlangs haar eerste bijkantoor in de grensstad Albina, gelegen in het district Marowijne, in aanwezigheid van vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk. Met de introductie van ...

Wilgo Bilkerdijk mag de Associatie van Surinaamse Fabrikanten (ASFA) leiden van 2022 tot 2025, omdat hij is herkozen. Het zittend bestuur, aangevuld met twee leden, heeft zich herkiesbaar gesteld. Het bestuur is bij enkele kandidaatstelling gekozen. Voor het eerst in het 42-jarig bestaan van de ASFA is een 9-koppig bestuursteam is gekozen.

Het bestuur zal zich in de periode van 2022 tot 2025 inzetten om de betrokkenheid en enthousiasme onder de leden te vergroten en zodoende meer gedrevenheid te creëren om met gebundelde kracht brandende vraagstukken de productiesector rakende, helpen op te lossen. Vanwege de financieel-economische ontwikkeling in het land, staat de ASFA opnieuw voor grote uitdagingen. Lopende kwesties en onderwerpen die in de vorige bestuursperiode bij de regering zijn geëntameerd, zullen fermer worden aangepakt.

Het bestuur is voornemens om blijvend een constructieve bijdrage te leveren aan duurzame ontwikkeling van Suriname met de focus op lokale productie.

In het bestuur hebben naast Bilkerdijk verder zitting: Nicole Deira (ondervoorzitter en penningmeester), Rudy Soekhlal (2e penningmeester), René Gosen (secretaris), Soyini Stjeward (2e secretaris), Simeon Carbière, Ewald Ons, Marcelino Jurgens en Christine Wirokromo (commissarissen).

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBilkerdijk mag Associatie Surinaamse Fabrikanten drie jaar leiden