donderdag 30 maart 2023
27.6 C
Paramaribo
14.5 C
Amsterdam
5
(2)

Bijna 400 kilogram cocaïne onderschept in Kaaimangrasi

lees ook ...

BGVS reageert op bekendmaking schaarste aan anesthesie medic...

De Vereniging van Anesthesiologen Suriname heeft bekend gemaakt dat essentiële anesthesie medicatie, niet in voorraad is. Het BGVS deelt in verband met het bericht van boven genoemde vereniging, het v...

Er is vandaag bijna 400 kg cocaïne onderschept in het Kaaimangrasi gebied. Volgens de Communicatiedienst Suriname gaat het om 13 balen van rond de 30 kg per baal. Na gedegen nationale en internationale voorbereiding is maandag een actie uitgevoerd door een gemengde eenheid bestaande uit onder andere Surinaamse inlichtingen en veiligheidsdiensten in samenwerking met de politie.

De eenheid stuitte ook op een afgebrand vliegtuig welke vermoedelijk in verband gebracht kan worden met de onderschepte drugs. De diensten werken aan de aanhouding van elementen betrokken bij deze drugstransport.

President Chan Santokhi heeft bij zijn aantreden gezegd, dat hij harde klappen zou toebrengen aan de drugswereld. Hierbij wordt met nationale en internationale inspanningen getracht om Suriname tot een steeds minder aantrekkelijke plek te maken voor drugssmokkelaars en verkopers.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBijna 400 kilogram cocaïne onderschept in Kaaimangrasi