dinsdag 6 december 2022
29.2 C
Paramaribo
7.2 C
Amsterdam
0
(0)

Bijna 200 lockdownovertreders in Suriname aangehouden

lees ook ...

De moordenaar van Slivien Ritfeld

Het volgende bericht rouleert op social media. Soms zijn deze berichten gedeeltelijk waar, maar vaak is het de naakte waarheid. Het gaat over Slvien Ritfeld, eigenaar van club Satchmo en het bericht i...

Sommige burgers lijken zich niet te storen aan de weekend lockdown. In het voorbije weekend was het weer raak. Ongeveer 185 lockdownovertreders zijn vanaf vrijdag 19:00 uur tot zondag overgebracht naar de Politieacademie aan de Commewijnestraat. Zij mochten in de ochtend weer naar huis.

De politie is tijdens de lockdown bezig met controles over de weg. Wie geen dispensatie heeft om over straat te zijn wordt overgebracht naar de Politieacademie.

In het vorige lockdown weekend ging het ook om meer dan honderd lockdownovertreders. Het voorbije weekend is de laatste van de twee lockdown weekends geweest, die door de regering waren aangekondigd. De regering maakt woensdag de aangepaste maatregelen bekend die op 10 februari ingaan.

Vaststaat dat velen in de samenleving moe zijn van de avondklok. Personen vinden dat ze niet meer vrij zijn om bijvoorbeeld de familie te bezoeken. Er wordt uitgekeken naar het einde van de avondklok of tenminste versoepeling van de tijd. De avondklok is vastgesteld van 19:00 uur tot 05:00 uur.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBijna 200 lockdownovertreders in Suriname aangehouden