dinsdag 21 maart 2023
22.2 C
Paramaribo
8.9 C
Amsterdam
0
(0)

Bij publieke vermakelijkheden verplicht beveiliging huren

lees ook ...

Diepgaand onderzoek naar gedrag veldwerkers bouwpolitie

Het ministerie van Openbare Werken (OW) en wel het directoraat Bouw en Stedenbouwkundige Werken krijgt regelmatig klachten over het handelen van de veldwerkers van de bouwpolitie. Klachten komen binne...

De recente ontwikkelingen bij beveiligingswerkzaamheden bij het houden van publieke vermakelijkheden, hebben doen blijken dat de beveiligingsdiensten niet berekend zijn voor hun taken. Dit bleek weer bij het voorval dat op zaterdag 27 augustus heeft plaatsgevonden in het Flamboyant Park.

De politie daarentegen is ten allen tijde bevoegd controle werkzaamheden uit te oefenen bij dergelijke activiteiten, wat als één des vergunningsvoorwaarden is aangegeven. Om herhaling te voorkomen worden ter ordening van deze branche de navolgende instructies gegeven, waaraan de organisatoren zich dienen te houden bij het indienen van een aanvraag voor een publieke vermakelijkheid, te weten:

Duidelijk aangeven welke security bedrijf zal worden belast met de beveiliging
De documenten van het bedrijf (copie) als bijlage meesturen met de aanvraag
Een K.K.F uittreksel van het securitybedrijf (copie) eveneens meesturen met de aanvraag.

Bij het ontbreken van deze documenten zal een afwijzend advies worden uitgebracht. Tenslotte wordt op U als verantwoordelijke een beroep gedaan om de medewerkers van het securitybedrijf duidelijk te maken wat de rol van de politie is binnen dit geheel.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBij publieke vermakelijkheden verplicht beveiliging huren