dinsdag 25 juni 2024
24.6 C
Paramaribo
19.9 C
Amsterdam
0
(0)

Bij Bromfietsraces en hoge decibellen in het verkeer gaat de politie optreden

lees ook ...

IMF Rondt zesde evaluatie van Surinaamse extended fund facil...

Het Internationale Monetaire Fonds (IMF) heeft de zesde evaluatie van Suriname onder de Extended Fund Facility (EFF) afgerond, waardoor de Surinaamse autoriteiten nu 46,7 miljoen Special Drawing Right...

De politie van Regio Midden in het bijzonder de politie ingedeeld in het district Para, deelt de samenleving mee dat zij hard zal optreden bij constatering van ongeregeldheden, zoals: Illegale auto- en bromfietsenraces.

Zonder aanziens des persoon zal er worden opgetreden tegen hen die zich bezig houden met illegale auto- en bromfietsen races over de Krakka-, de Avobakaweg, de Bouterse Highway, de omgeving van Lelydorp en andere ressorten.

Het is opgevallen dat de motoren van zowel de auto’s en de bromfietsen worden opgevoerd en de uitlaatpijpen aangepast waardoor deze buiten de wettelijk vastgestelde normen, hoge decibellen produceren. Bij constatering van de begane overtredingen zal de politie niet schromen over te gaan tot inbeslagneming van deze motorrijtuigen en de overtreders zwaar beboeten.

Bij de bromfietsen race gaat het veelal om onbezonnen jeugdigen. Aan de ouders en verzorgers wordt gevraagd goed te letten op de handelingen van hun kinderen. Middels vergroten van de zichtbaarheid op de weg zal de politie de veiligheid naar de samenleving toe, vergroten.

Op de samenleving wordt het beroep gedaan bij ongeregeldheden gelijk contact op te nemen met de politie op het alarm nummer 115, de gratis Tip lijn 179 of het dichtst bij zijnde politie bureau.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBij Bromfietsraces en hoge decibellen in het verkeer gaat de politie optreden