vrijdag 19 april 2024
24.2 C
Paramaribo
8.8 C
Amsterdam
0
(0)

Bigismadey gehouden in district Marowijne

lees ook ...

Vraag naar Surinaams technisch personeel in Nederland

Er is een grote vraag naar technisch personeel in Nederland. Deze groeit niet alleen in de gezondheidszorg maar ook in de bouw, techniek en electro. Surinaamse arbeiders met een technische achtergrond...

De bigi sma’s van Marowijne mochten op 26 juni genieten van een Bigismadey geinitieerd door Vice-President (VP) Ronnie Brunswijk. De VP gaf aan dat de seniore burgers elk jaar in de bloemetjes zullen worden gezet, middels een Bigi Sma Dei.

Voor hem staan de senioren burgers op de eerste plaats, want zij hebben aan de basis van elke ontwikkeling gestaan. Door hun goede opvoeding zijn wij vandaag zover gekomen en geworden wat we nu zijn. De VP benadrukte dat hij altijd dezelfde aandacht zal besteden aan de seniore burgers.

Olivia Dominie, Burgermoeder van Marowijne Zuid-West zegt dat het aan de senioren burgers te danken is dat ze districtscommissaris (DC) is geworden. Ze dankt de goede werken van deze groep zoals de sociale controle die ze altijd hebben uitgeoefend op alle kinderen, ongeacht wiens kinderen het ook waren.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBigismadey gehouden in district Marowijne