woensdag 28 september 2022
26.6 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
0
(0)

Bigi Boy ready om te vlammen tegen Sakai

lees ook ...

Geerlings: Members expelled because they are inflammatory

Recently 5 members of the union at EBS were expelled. They have previously filed a lawsuit to force new board elections. Bond chairman Steven Geerlings emphasized to the news press that the 5 people w...

Jairzinho “Bigi Boy” Rozenstruik is helemaal gereed om zaterdag tijdens UFC Fight Night 189 in Las Vegas te vlammen tegen Augusto Sakai. Na de verplichtingen die de fightweek met zich meebrengt, is het aftellen naar het gevecht.

“Ik voel me goed, heb er veel zin in en ben op scherp”, zegt Bigi Boy. Hij is blij met het feit dat de UFC, ondanks de Covid-19-pandemie zorgt voor evenementen waar haar vechters op kunnen staan. Het is niet de meest ideale situatie wat training en voorbereiding betreft maar als vechter maak je er het beste van.

Bigi Boy vindt het fantastisch om in een weekend met de nationale voetbalselectie in actie te komen voor Suriname. Hij heeft er geloof in dat “Natio” Bermuda zal verslaan.

“A bribie de en dat na a moro belangrijk sani”, aldus Jairzinho Bigi Boy Rozenstruik. Hij wenst Natio heel veel succes toe morgen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport, Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSportBigi Boy ready om te vlammen tegen Sakai