woensdag 21 april 2021
27.1C
Paramaribo
10.9C
Amsterdam
5
(1)

Bigi Boy incasseert nederlaag

lees ook ...

Covid-19 vaccinatie tijdelijk teruggelopen

Het aantal vaccinerenden tegen covid-19 is nu drastisch teruggelopen. De negatieve berichtgeving in het buitenland over het AstraZeneca vaccin heeft dit beïnvloed. Er wordt ook minder campagne gevoer...

Jairzinho ‘Bigi Boy’ Rozenstruik, heeft het gevecht tegen Ciryl Gane verloren. Na vijf ronden verloor hij tijdens het main event van #UFCVegas20 in Las Vegas. De Fransman Gane blijft ongeslagen, terwijl Jairzinho voor de tweede keer een wedstrijd verloor. Hij verloor op punten.

Alle drie Judges hebben de Fransman als winnaar aangewezen met een totaal score van 50 – 45. Gane’Bon Gamin” is nu ongeslagen in de zwaargewichtdivisie van de Ultimate Fighting Championship (UFC). Hij won al zijn acht gevechten.

In UFC Apex is Rozenstruik gedropt op zijn winst-/verliesstaat naar 11-2. Volgens de commentatoren hadden de vechters waarschijnlijk teveel respect voor elkaar. Tijdens de wedstrijd is vaker opgemerkt dat Rozenstruik zijn approach moest veranderen, omdat hij anders het gevecht zou kunnen verliezen. Hij leek volgens hen te loeren op die ene stoot, zoals in het gevecht tegen Alistair Overeem.

Aan het begin van de derde ronde moest de referee de vechters aanmanen tot actie”Let’s fight gentlemen”. Bij de vierde ronde moest Dean Gane een “hard warning” krijgen, ondanks hij al voor stond. Na drie ronden stond de Fransman met een groot verschil voor(54-19) en hij heeft het niet meer uit handen gegeven. Bij het begin van het gevecht stond Rozenstruik op de vierde plek en de Fransman op zeven.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBigi Boy incasseert nederlaag