zaterdag 1 april 2023
30 C
Paramaribo
10 C
Amsterdam
0
(0)

Bigi Boi vecht binnenkort tegen Curtis ” Razor” Blaydes

lees ook ...

President Santokhi installeert technische commissie wijzigin...

President Chandrikapersad Santokhi heeft een technische commissie geïnstalleerd om te werken aan het samenstellen van een ontwerpwet voor de goedkeuring van een gewijzigde kiesregeling. De commissie h...

Jairzinho “Bigi Boi” Rozenstruik vecht op zaterdag 25 september tegen de Amerikaan Curtis ”Razor” Blaydes tijdens UFC 266 in de T-Mobile Arena in Las Vegas. Hij is nummer 4 op de UFC Heavyweight ranglijst. Onze Bigi Boi staat op de zesde plaats. Bigi Boi heeft zich in alle stilte voorbereid. Zijn nieuw getekend contract verzekerd hem van 6 UFC gevechten.

Blaydes is een gevaarlijke tegenstaander, maar Bigi Boi laat zich daardoor niet afschrikken. Hij heeft samen met zijn team zijn huiswerk gemaakt en ook zijn tegenstaander bestudeerd. Hij vertrouwt erop dat hij bij American Top Team in goede handen is, omdat hij daar de beste begeleiding krijgt.

“Ik ben heel erg enthousiast en kan niet wachten weer aan de bak te kunnen en mezelf met een overwinning weer een stap dichterbij een titelgevecht te brengen.” Ik ga om Blaydes knock-out te slaan, voor mij is het winnen belangrijk. Op 25 september sla ik Curtis Blaydes eruit”, zegt een zelfverzekerde Jairzinho Rozenstruik.

De toekomst van Bigi Boi bij de UFC ziet er met het tekenen van een nieuw contract bij de UFC rooskleurig uit.  De focus is nu echter op UFC 266 op 25 september.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBigi Boi vecht binnenkort tegen Curtis " Razor" Blaydes