dinsdag 28 maart 2023
30 C
Paramaribo
7 C
Amsterdam
3
(1)

Bigi Boi heeft niet kunnen winnen

lees ook ...

Foodbasket, een manier om de armoede minder schrijnend te ma...

Op 28 mei 2022 lanceerde Food Basket, in samenwerking met The Community Hub, de opening van zijn tweede filiaal. Het eerste filiaal staat op het Veerplein te Meerzorg Commewijne. Het tweede filiaal st...

Bigi Boi heeft niet kunnen winnen van Curtis Blaydes. Hij heeft strijd geleverd tegen de Amerikaan tijdens de UFC266. De judges scoorden 30-27. Blaydes heeft zoals hij gezegd had in een interview ingespeeld op de zwakte van Bigi Boi. Hij heeft succesvol Bigi Boi kort op de grond kunnen houden. Het is de vijftiende overwinning van Blaydes, waarin hij duur heeft moeten betalen voor de huid van de Surinaamse Bigi Boi.

Takedown is de specialiteit van Blaydes. Hij heeft bij alle drie ronden Bigi Boi  op de grond gekregen. BigiBoi heeft zich in de eerste ronde kunnen bevrijden. De andere keren ging het moeilijk.

Bigi Boy heeft goed gevochten. Echter heeft Bigi Boy weinig ervaring met takedown. Op zijn been was de Surinaamse trots een respectabele vechter. Het is Bigi Boy niet gelukt om zijn genadeslag te slaan. Een mooi moment is toen Bigi Boi, Blaydes met zijn knie een enorme slag gaf. Dit heeft een snee onder zijn oog achtergelaten.

Er was  teleurstelling te lezen op het gezicht van Rozenstruik na het gevecht. Hij schudde letterlijk zijn hoofd uit ontevredenheid. Vóór de wedstrijd  had  hij de overtuiging  te winnen. “We gaan om te winnen,” zei hij nog, omdat niemand gaat vechten om te verliezen. Het is onbekend, wanneer Bigi Boi weer uitkomt. Dit is het derde verlies van Rozenstruik in UFC-verband. Hij heeft al twaalf  gevechten gewonnen.

Op social media wordt er over en weer gesproken over de trainer van Bigi Boy. Enkelen zijn  van mening dat Rozenstruik nu serieus moet gaan nadenken om een andere trainer te zoeken. De technieken van Bigi Boy op de grond moeten zeker beter worden. Rozenstruik en zijn trainer moeten dus ook werken  aan technieken op de grond.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBigi Boi heeft niet kunnen winnen