woensdag 17 juli 2024
32 C
Paramaribo
18.3 C
Amsterdam
0
(0)

BIC Nickerie maakt VOJ examen uitslag enkele scholen mee

lees ook ...

Leerlingen Speciaal Onderwijs Tambaredjo doen agrarische ken...

Op 15 juli kregen bijna 30 leerlingen van het Speciaal Onderwijs en Voortgezet Speciaal Onderwijs (SO/VSO) Tambaredjo uit Saramacca de kans om agrarische kennis op te doen tijdens een educatieve dagto...

Vanmorgen vond de uitslag plaats van het eindexamen V.O.J plaats in Nickerie. Het Burger Informatie Centrum(BIC) van het district ging naar enkele MULO scholen om de uitslag mee te maken.

Van de 62 leerlingen verbonden aan de Grace Schneiders Howard school (mulo 2) slaagde  meer dan 50 procent direct. De school heeft als best geslaagden opgeleverd: Adidtja Parmessar (Klasse 4B), Rendy Karijoredjo (Klasse 4A).

De directeur van de Grace Schneiders Howard school, dhr. R. Nageswar was zeer tevreden met het behaalde resultaat. Hij gaf als boodschap aan de geslaagden mee, dat zij verder hard hun best moeten doen en in de toekomst terug keren om iets te betekenen voor het district.

Op de L.C. Sitalsingh school (mulo 3) aangekomen trof de B.I.C. daar ook de zeer enthousiaste examenkandidaten aan, die vol spanning zaten te wachten op de uitslag. De directrice van de school, mw. U. Lewis feliciteerde de geslaagden en gaf als boodschap mee, dat de leerlingen zich volledig moeten blijven inzetten in hun verdere studie carrière. De best geslaagden van de L.C. Sitalsingh school zijn: Aryan Radjie en Yastika Busghit

De Districtscommissaris van Nickerie, Senrita Gobardhan, feliciteerde de geslaagden en wenste hen veel succes verder.
.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBIC Nickerie maakt VOJ examen uitslag enkele scholen mee