donderdag 22 februari 2024
32 C
Paramaribo
9 C
Amsterdam
4
(2)

BIBIS zet zich in voor neonatale zorg: rijkelijke schenking aan Stichting Su Aid

lees ook ...

Minister Steven Mac Andrew start gratis kapper A-vaktraining...

Minister Steven Mac Andrew van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AWJ) heeft het startsein gegeven voor de Kapper A-vaktraining, gericht op huid en haar, als onderdeel van het landelijk trainingsp...

Op donderdag 7 december 2023 heeft het ministerie van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (BIBIS) royaal bijgedragen aan Stichting Su Aid. De stichting, opgericht op 20 november 2014, staat bekend om haar inzet voor duurzame doelen, gefinancierd door jaarlijkse inzamelingsacties. Bij de meest recente inzamelingsactie was het doel om minimaal 140.000 euro op te halen voor de Neonatale Intensive Care (NICU) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP).

Nancy Boldewijn, vertegenwoordiger van Stichting Su Aid, bracht een bezoek aan het ministerie met de Travelingbox. Tijdens dit bezoek hebben medewerkers enthousiast bijgedragen door gul te doneren. Directeuren Miriam Mac Intosh en Luziano Truideman hebben persoonlijk enveloppen in de box gedeponeerd.

Deze gulle donatie benadrukt de betrokkenheid van het ministerie bij humanitaire doelen en onderstreept het gezamenlijke streven om de levensomstandigheden van de meest kwetsbaren te verbeteren, met specifieke aandacht voor de toekomst en het welzijn van kinderen.

De steun van het ministerie aan Stichting Su Aid getuigt van een collectieve inzet voor het bevorderen van positieve verandering in de samenleving.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBIBIS zet zich in voor neonatale zorg: rijkelijke schenking aan Stichting Su Aid