zondag 24 september 2023
26.1 C
Paramaribo
13.4 C
Amsterdam
0
(0)

BIBIS houdt seminar over lokale besturen

lees ook ...

Verkeerschaos en roekeloos rijgedrag van houttrucks ergeren ...

De Organisatie van Samenwerkende Inheemse Dorpen in Para, Wanica en Commewijne (OSIP) ergert zich aan het feit dat al enkele maanden het verkeer van houttrucks weer intensiever wordt op de weg naar Ap...

Op het ministerie van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking is er vandaag een seminar gehouden met betrekking tot het versterken van het lokaal bestuur. Bij dit seminar zijn ook de Burgemeesters van Frans-Guyana aanwezig.

De waarnemend Directeur Internationale Samenwerking mevrouw Elizabet Bradly bracht een welkomstwoord, waarna de openingstoespraken werden verricht door de directeur van ROS dhr. M. Boejoekoe en de Onder Voorzitter Franse Burgermeesters collectief mw Sandra Trouchimara.

Het decentralisatie in perspectief is belicht door de Onder Directeur Decentralisatie mw. Jennyfer Jozefzoon-Wachter. De Districtscommissarissen de heer Mohamed Shafiek Goelaman en mevrouw Sherin Bansi-Durga namen deel aan dit seminar. Mevrouw Andjelie Gajadhar introduceerde ‘One Village One’.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBIBIS houdt seminar over lokale besturen