vrijdag 29 september 2023
27.1 C
Paramaribo
18.4 C
Amsterdam
4
(1)

Bezorgdheid over vrachtwagens nabij school: autoriteiten nemen maatregelen

lees ook ...

Nieuwe Nederlandse ambassadeur Walter Oostelbos ontvangen do...

Op 27 september 2023 heeft de nieuwe ambassadeur van het Koninkrijk der Nederlanden, Walter Oostelbos, zijn geloofsbrieven overhandigd aan president Chandrikapersad Santokhi van Suriname. President Sa...

Buurtbewoners van de oude Copieweg hebben melding gemaakt van vrachtwagens die zich in de nabije omgeving bevonden. Er bestond vermoeden dat de lading gelost zou worden op steenworpafstand van de St. Ferdinandschool.

De bestuursdienst van het commissariaat Para is ter plaatse geweest en heeft geconstateerd dat de vrachtwagens met de lading weer zijn vertrokken. Er is onderzoek gedaan naar mogelijke opslag van de lading in een lokale loods of bij een nabijgelegen ondernemer, maar daarvan is geen sprake gebleken.

De bedrijfsnaam van de transporteur is zichtbaar op de vrachtwagens. De districtscommissaris van Para eist een verklaring van het bedrijf. De districtsleiding roept de gemeenschap op om alert te zijn en eventuele ongeregeldheden altijd te melden aan de autoriteiten van het district.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBezorgdheid over vrachtwagens nabij school: autoriteiten nemen maatregelen