vrijdag 29 maart 2024
24 C
Paramaribo
9.3 C
Amsterdam
4
(1)

Bezorgdheid over vrachtwagens nabij school: autoriteiten nemen maatregelen

lees ook ...

Ministerie van Onderwijs betreurt staking; belooft snelle be...

Het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (Minowc) heeft met verbazing gereageerd op de plotselinge stakingsacties aangekondigd door de Organisatie van Bushouders in Suriname (OBS), die op 2...

Buurtbewoners van de oude Copieweg hebben melding gemaakt van vrachtwagens die zich in de nabije omgeving bevonden. Er bestond vermoeden dat de lading gelost zou worden op steenworpafstand van de St. Ferdinandschool.

De bestuursdienst van het commissariaat Para is ter plaatse geweest en heeft geconstateerd dat de vrachtwagens met de lading weer zijn vertrokken. Er is onderzoek gedaan naar mogelijke opslag van de lading in een lokale loods of bij een nabijgelegen ondernemer, maar daarvan is geen sprake gebleken.

De bedrijfsnaam van de transporteur is zichtbaar op de vrachtwagens. De districtscommissaris van Para eist een verklaring van het bedrijf. De districtsleiding roept de gemeenschap op om alert te zijn en eventuele ongeregeldheden altijd te melden aan de autoriteiten van het district.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBezorgdheid over vrachtwagens nabij school: autoriteiten nemen maatregelen