zondag 19 september 2021
30.5 C
Paramaribo
20.1 C
Amsterdam
0
(0)

Bezoek Gendarmerie Frans-Guyana aan KPS

lees ook ...

Nieuw concept Vakantieproject “Nola”

Het traditionele vakantieproject van de Nola Hatterman Art Academy is  aangepast en maandag 13 september opgestart. De coördinator aarzelde om het vakantieproject dit jaar uit te voeren in verband met...

Het Korps Politie Suriname (KPS) ontving in de periode van dinsdag 29 juni tot en met woensdag 30 juni een delegatie van de Gendarmerie van Frans-Guyana onder leiding van hun commandant, generaal Bras. Dit werkbezoek is een follow-up van een bezoek dat minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie en de korpschef hoofdcommissaris van politie Roberto Prade van het KPS, eerder dit jaar brachten aan Frans-Guyana.

Het doel was voornamelijk om verder in te gaan op de gemaakte afspraken tijdens het bezoek van de minister en de korpschef en het uitdiepen van de samenwerking. Tijdens dit bezoek werden verschillende presentaties gehouden. Hoofdinspecteur van Politie Eshita Hunte, hoofd van de afdeling korps staf, hield een korte presentatie over het korps.

De directeur operationele diensten KPS, vertegenwoordigers van het Korps Brandweer Suriname (KBS) en het Korps Penitentiaire Ambtenaren (KPA) waren ook aanwezig. Verder deed de delegatie enkele afdelingen, zoals het Arrestatie Team (AT), het Regio Bijstand Team Midden (RBTM), de Forensische Opsporing (FO) en de Politie Academie aan. Het werkbezoek werd afgesloten met werkafspraken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBezoek Gendarmerie Frans-Guyana aan KPS