zaterdag 13 juli 2024
25 C
Paramaribo
14.2 C
Amsterdam
5
(1)

Bewoners van Goejaba enthousiast over kunstwerk dat toerisme moet stimuleren

lees ook ...

Strenge veiligheidsmaatregelen in Villa Brasil om orde te he...

De korpschef van het Korps Politie Suriname (KPS), Bryan Isaacs, heeft dinsdag een spoedoverleg gehouden met andere veiligheidsactoren binnen KPS in verband met de grimmige situatie te Villa Brasil in...

Op eigen initiatief hebben inwoners van het dorp Goejaba aan de Surinamerivier een opvallend betonnen monument gecreëerd met de naam ‘I love Goejaba’, dat gehuld is in felle nationale kleuren. Op zaterdag 12 augustus 2023 werd de onthulling van dit kunstwerk bijgewoond door vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk.

Het hoofddoel van dit monument is om bezoekers, met name toeristen, aan te trekken en hen te inspireren om Goejaba herhaaldelijk te bezoeken. De initiatiefnemers hopen hiermee het toerisme in hun levendige dorp te bevorderen. Goejaba, een bruisend dorp met duizenden inwoners en toegankelijk via de rivier, streeft naar hernieuwde bloei van het toerisme.

De lovenswaardige actie van de dorpelingen werd krachtig geprezen door vp Brunswijk. Hij spoorde hen aan om hun positieve ideeën in daden om te zetten en aarzelde niet om hun mooie visies te delen met de juiste instanties en individuen. Volgens de vp is dit een essentiële stap naar de realisatie van goede plannen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBewoners van Goejaba enthousiast over kunstwerk dat toerisme moet stimuleren