zondag 29 januari 2023
27.2 C
Paramaribo
5.4 C
Amsterdam
0
(0)

Bewoners tegen varkenskwekerij in hun omgeving

lees ook ...

Food for infants younger than a year old can still be purcha...

You can still register online to be eligible for baby food. According to the Ministry of Health, this is a benefit for parents of infants under a year old. It has been discovered that parents who regi...

Districtscommissaris Shafiek Goelaman van Wanica-Zuidoost heeft een protestbrief ontvangen van buurtbewoners van de Bergenshoopweg. Enkele bewoners zijn tegen een varkenskwekerij en willen dit probleem voorgoed opgelost zien. De dc had donderdagavond enkele activiteiten stopgezet, omdat de buurbewoners last hadden van de stank.

Het bleek dat de ondernemer bezig was afval te bereiden voor de varkens. Dit veroorzaakte een enorme stank. De Milieu- en Gezondheidsdienst (MGD) van het commissariaat ging ter plaatse en na inspectie was ze genoodzaakt de activiteiten stop te zetten.

“We hadden altijd last en altijd geklaagd. Echter luisterde niemand naar ons,” beweren de buurtbewoners. De stank was afgelopen donderdag niet uit te houden, want de ondernemer kookt visafval op de een of andere manier samen met slijpmeel tot een massa, die als voer voor de varkens dient.

Echter gaat het bereidingsproces gepaard met een enorme stank. Alles in de buurt begint te stinken, ook wij, beweren de buurtbewoners.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBewoners tegen varkenskwekerij in hun omgeving