woensdag 7 juni 2023
24.4 C
Paramaribo
11.3 C
Amsterdam
0
(0)

Bewoners Nickerie krijgen electriciteit

lees ook ...

President Santokhi ontvangt souvenirs ter ere van 150 jaar H...

Op 4 juni 2023 heeft president Chandrikapersad Santokhi de eerste exemplaren van speciaal ontworpen souvenirs ter ere van 150 jaar Hindoestaanse Immigratie ontvangen op het Presidentieel Paleis. De so...

President Chandrikapersad Santokhi gaf op 27 februari 2021 het startsein voor het elektrificatieproject aan de Giebelstraat-Oost te Nickerie. Middels een druk op de knop werd  het elektrificatieproject opgeleverd en zijn de huizen voorzien van stroom. De buurtbewoners waren blij, want zij hadden al jaren aangeklopt bij de EBS en de overheid, voor de aansluiting van deze nutsvoorzienin waar iedere burger recht op heeft.

Er zijn al meerdere projecten uitgevoerd in Nickerie op het gebied van de nutsvoorzieningen. De afgelopen weken is de SWM gestart met het plaatsen van digitale watermeters voor de verbruikers in Wageningen. Er zijn intussen al ongeveer 750 watermeters geplaatst, waardoor de meter-opname efficiënter kan geschieden.

Er is in Wageningen gewerkt aan het verzwaren van de hoofbuis in de zijstraten langs de weg naar het vliegveld. In Nieuw Nickerie, wordt een nieuwe ‘rijnwater’-opslagtank gemaakt. Er komt ook een uitbreiding van het elektriciteitsnet te Nickerie. Er zullen meerdere nutsvoorzieningen en andere projecten in het district Nickerie aangepakt worden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBewoners Nickerie krijgen electriciteit