maandag 26 september 2022
27.9 C
Paramaribo
13.5 C
Amsterdam
5
(2)

Bewoners Galibi bewust gemaakt van schoon milieu

lees ook ...

President Santokhi ontmoet Secretaris-Generaal VN in New Yor...

President Santokhi ontmoette op zondag 18 september jongstleden direct na zijn aankomst in New York met zijn echtgenote, de secretaris-generaal van de Verenigde Naties, António Guterres. Tijdens de...

Er zijn te Galibi billboards geplaatst met daarop boodschappen ter bewustwording van de gemeenschap en toeristen. Bij de plaatsing van de borden is de weg in Galibi schoongemaakt. Galibi heeft in samenwerking met Green Heritage Fund Suriname (GHFS) een projectonderdeel van haar Pact project (2021) voor bewustwording voor een schoon milieu succesvol kunnen afronden.

Het ontwerpen en plaatsen van billboards werd als prioriteit aangegeven door Galibi. Na enige vertraging zijn de twee billboards op strategische plekken geplaatst namelijk te Christiaankondre en Langamankondre.

GHFS heeft geassisteerd met het financieren van de billboards. “De boodschap op de borden is zowel in Kaliﹸna en in het Nederlands. Met de bijbehorende illustraties is de boodschap duidelijk voor onze mensen en toeristen”, zegt dorpshoofd Richardo Pané van Christiaankondre.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBewoners Galibi bewust gemaakt van schoon milieu