donderdag 1 juni 2023
27.8 C
Paramaribo
14.2 C
Amsterdam
5
(2)

Bewoners Galibi bewust gemaakt van schoon milieu

lees ook ...

SWM weerlegt valse geruchten: Drinkwater is veilig en betrou...

De Surinaamsche Waterleiding Maatschappij (SWM) heeft korte metten gemaakt met de verspreiding van valse geruchten over vermeende vervuiling van hun drinkwater met cyanide. Het ISO 9001:2015-gecertifi...

Er zijn te Galibi billboards geplaatst met daarop boodschappen ter bewustwording van de gemeenschap en toeristen. Bij de plaatsing van de borden is de weg in Galibi schoongemaakt. Galibi heeft in samenwerking met Green Heritage Fund Suriname (GHFS) een projectonderdeel van haar Pact project (2021) voor bewustwording voor een schoon milieu succesvol kunnen afronden.

Het ontwerpen en plaatsen van billboards werd als prioriteit aangegeven door Galibi. Na enige vertraging zijn de twee billboards op strategische plekken geplaatst namelijk te Christiaankondre en Langamankondre.

GHFS heeft geassisteerd met het financieren van de billboards. “De boodschap op de borden is zowel in Kaliﹸna en in het Nederlands. Met de bijbehorende illustraties is de boodschap duidelijk voor onze mensen en toeristen”, zegt dorpshoofd Richardo Pané van Christiaankondre.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBewoners Galibi bewust gemaakt van schoon milieu