woensdag 8 februari 2023
24.4 C
Paramaribo
-1.3 C
Amsterdam
0
(0)

Bewoners campus boos om ontslag manager

lees ook ...

Japanse grant voor NVB en Wi Uma Fu Sranan

De Nationale Vrouwenbeweging(NVB) heeft zestigduizend US dollar aan grant ontvangen voor hun projecten. Met dit geld hoopt de organisatie hun opvang en trainingsfaciliteit te renoveren in het district...

Vandaag 14 april kwamen de studenten van de Anton de Kom universiteit die op de campus wonen, verhaal halen bij de directeur Scheek, omdat mevrouw Bundel (Manager Studenten relaties) door hem op staande voet zou zijn ontslagen. Dit, terwijl mevrouw Bundel haar contract tot 31 mei 2021 loopt. De studenten wilden de reden weten, van dit ontslag op staande voet.  De politie kwam er aan te pas om te bemiddelen zoals mevrouw Bundel aangaf, maar het is waarschijnlijker dat zij er op toe moesten zien dat zij haar bureau ontruimde.

Directeur Scheek zou al eerder contact hebben gemaakt met de minister van Onderwijs en Wetenschappen over het functioneren van de manager studentenrelaties, waarover een dossier is opgebouwd. De heer Scheek noch mevrouw Bundel meldden de exacte reden van dit ontslag op staande voet, dat alleen bij ernstige vormen van plichtsverzuim of erger gegeven mag worden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBewoners campus boos om ontslag manager