maandag 8 augustus 2022
32.4 C
Paramaribo
20.2 C
Amsterdam
0
(0)

Bewoners campus boos om ontslag manager

lees ook ...

Constitutioneel hof bevindt huidig kiesstelsel onrechtvaardi...

Het Constitutioneel Hof heeft zich gebogen over het verzoekschrift  van advocaat Serena Muntslag-Essed ingediend op 07 maart van dit jaar, om het kiesstelsel te toetsen aan de Grondwet, het Internatio...

Vandaag 14 april kwamen de studenten van de Anton de Kom universiteit die op de campus wonen, verhaal halen bij de directeur Scheek, omdat mevrouw Bundel (Manager Studenten relaties) door hem op staande voet zou zijn ontslagen. Dit, terwijl mevrouw Bundel haar contract tot 31 mei 2021 loopt. De studenten wilden de reden weten, van dit ontslag op staande voet.  De politie kwam er aan te pas om te bemiddelen zoals mevrouw Bundel aangaf, maar het is waarschijnlijker dat zij er op toe moesten zien dat zij haar bureau ontruimde.

Directeur Scheek zou al eerder contact hebben gemaakt met de minister van Onderwijs en Wetenschappen over het functioneren van de manager studentenrelaties, waarover een dossier is opgebouwd. De heer Scheek noch mevrouw Bundel meldden de exacte reden van dit ontslag op staande voet, dat alleen bij ernstige vormen van plichtsverzuim of erger gegeven mag worden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBewoners campus boos om ontslag manager