woensdag 7 december 2022
27.1 C
Paramaribo
4.3 C
Amsterdam
0
(0)

Beurskoers van facebook-moederbedrijf daalt met 25 procent

lees ook ...

De Belastingdienst helpt bedrijven registreren voor BTW

De Belastingdienst Suriname biedt vanaf donderdag 01 december ondersteuning aan klanten die zich willen registreren voor de BTW, door middel van kiosken in het kantoor aan de van Sommelsdijckstraat 27...

Facebook-moederbedrijf Meta heeft miljoenen op de aandelenbeurs verloren in New York. Meer dan 80 miljard dollar heeft het bedrijf verloren. Meta heeft een daling van 25 procent gezien. Dit is het resultaat van negatieve kwartaalcijfers, daar men zich nu kan wenden tot Tik Tok en Snapchat Beleggers waren er ondersteboven van. Meta heeft een vacaturestop aangekondigd.

De omzet bleef in het tweede kwartaal dalen. Ook voor het derde kwartaal bestaan er geen hoge verwachtingen. Adverteerders moeten nu ook bezuinigen, waardoor zij minder advertentie inkopen bij Meta, terwijl dit de grootste inkomstenbron was van het bedrijf. Mark Zuckerberg zag de kosten stijgen met 19 procent

Dit alles is gaande, terwijl het bedrijf bezig is grote investeringen te plegen in het metaverse, zodat er een virtuele wereld wordt geschapen, waar heel veel wereldwijd mogelijk moet worden, waaronder gamen en sporten.

Dagelijks bezoeken 2.9 miljard mensen de apps van Meta. De groei is nu minder, omdat  de mogelijkheid bestaat om nu Tik Tok  of Snapchat te bezoeken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBeurskoers van facebook-moederbedrijf daalt met 25 procent