donderdag 18 juli 2024
23.7 C
Paramaribo
17.3 C
Amsterdam
0
(0)

Beurskoers van facebook-moederbedrijf daalt met 25 procent

lees ook ...

Boekwerk behaalde doelen regering Santhoki-Brunswijk

Vier jaar geleden ontstond officieel de regering Santhoki-Brunswijk na de inauguratie. Om dit te gedenken heeft de president op zaterdag 13 juli jongstleden een boekwerk aan de samenleving gepresentee...

Facebook-moederbedrijf Meta heeft miljoenen op de aandelenbeurs verloren in New York. Meer dan 80 miljard dollar heeft het bedrijf verloren. Meta heeft een daling van 25 procent gezien. Dit is het resultaat van negatieve kwartaalcijfers, daar men zich nu kan wenden tot Tik Tok en Snapchat Beleggers waren er ondersteboven van. Meta heeft een vacaturestop aangekondigd.

De omzet bleef in het tweede kwartaal dalen. Ook voor het derde kwartaal bestaan er geen hoge verwachtingen. Adverteerders moeten nu ook bezuinigen, waardoor zij minder advertentie inkopen bij Meta, terwijl dit de grootste inkomstenbron was van het bedrijf. Mark Zuckerberg zag de kosten stijgen met 19 procent

Dit alles is gaande, terwijl het bedrijf bezig is grote investeringen te plegen in het metaverse, zodat er een virtuele wereld wordt geschapen, waar heel veel wereldwijd mogelijk moet worden, waaronder gamen en sporten.

Dagelijks bezoeken 2.9 miljard mensen de apps van Meta. De groei is nu minder, omdat  de mogelijkheid bestaat om nu Tik Tok  of Snapchat te bezoeken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBeurskoers van facebook-moederbedrijf daalt met 25 procent