donderdag 25 april 2024
28 C
Paramaribo
4.1 C
Amsterdam
0
(0)

Beurs om export te bevorderen

lees ook ...

Bestemming inboedel voormalig Hotel Babylon

Het voormalig Hotel Babylon met inboedel is overgekocht door het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken met inboedel. Deze inboedel heeft nog geen bestemming gekregen. De bewindsman zegt...

Om de export te bevorderen organiseert het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ) op donderdag 8 december 2022 een exporteursbeurs te Roeli’s Event Venue. Deze beurs dient als platform dat aangeboden wordt aan exporteurs en potentiële exporteurs. De bedoeling hiervan is om Business to Business netwerken te stimuleren alsook tools aan te bieden die nodig zijn voor de export.

Daarom is het verwachtbaar dat alle instanties die relevant zijn voor de export over een informatiestand beschikken. Ongeveer 50 exporteurs zullen tijdens de beurs geaccommodeerd worden die hun producten en diensten presenteren.

Momenteel bestaat de gelegenheid nog voor exporteurs om zich tot en met maandag 14 november op te geven voor deelname aan de beurs. Exporteurs die interesse hebben voor deze beurs moeten echter aan enkele voorwaarden voldoen. Zo moet het bedrijf in Suriname gevestigd zijn, geregistreerd zijn bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken; het bedrijf heeft een geldige vergunning indien vergunningsplichtig.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBeurs om export te bevorderen