vrijdag 31 maart 2023
24.4 C
Paramaribo
10.5 C
Amsterdam
5
(1)

Beterschapswensen vanuit DNA voor Hariette Ramdien

lees ook ...

Afobakaweg nabij mast 24 wordt hersteld

Het slechte wegdek van de Afobakaweg ter hoogte van mast 24 in het district Para wordt aangepakt door de Wegenautoriteit (WA). De asfalterings-werkzaamheden zijn op vrijdag 24 maart aangevangen en zul...

Vicepresident Ronnie Brunswijk  heeft vanmorgen in De Nationale Assemblee (DNA), namens de regering beterschap toegewenst aan het VHP-assembleelid Harriët Ramdien. Zij ligt op de afdeling Intensive Care ter verpleging, omdat zij besmet is met het covid-19 virus. De vicepresident maakte gebruik van de gelegenheid om aan te sporen tot vaccinatie. ‘We weten dat Covid geen onderscheid maakt wie je bent’, zegt hij.

Bee en de fractieleiders Rabin Parmessar (NDP), Gregory Rusland (NPS), Asis Gajadien (VHP) en van de PL (Evert Karto) wensten het assembleelid van harte beterschap.

‘Laten we allemaal bidden voor onze collega’, zei Gajadien. ‘Voorzichtig blijven, goed voorbereiden en laten vaccineren’, zijn volgens Gajadien de sleutelwoorden om de pandemie achter ons te laten. Ramdien had haar eerste vaccinatie gekregen. Echter, de volgende dag liet ze zich swabben met als resultaat positief.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBeterschapswensen vanuit DNA voor Hariette Ramdien