vrijdag 27 januari 2023
27.7 C
Paramaribo
4.6 C
Amsterdam
0
(0)

Bestuursopzichterskantoor Pusugrunu wordt afgebouwd

lees ook ...

Geen ontheffing voor invoer auto’s onder bouwjaar 2014

Er zal geen ontheffing meer worden verleend om auto’s onder bouwjaar 2014 in te voeren in Suriname. Dit wordt bekendgemaakt door het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische...

Het bestuursopzichterskantoor te Pusugrunu in het Matawai-gebied wordt afgebouwd door het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS). Het gebouw dient voor de bestuursambtenaren om kantoor te houden en de districtscommissaris in het gebied te vertegenwoordigen.

Het is ook de bedoeling dat de mensen in de omgeving met de komst van dit kantoor  voorzien worden van de nodige ondersteuning vanuit de overheid. Het project is 04 juli 2022 jongstleden hervat en het streven is om het gebouw binnen 03 maanden af te hebben onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden.

De muren van het gebouw moeten nog worden afgewerkt. Verder moeten de water- en elektra-installatie nog worden aangebracht, terwijl het schilderwerk, betegeling en verharden van de vloer nog moeten  moeten plaatsvinden. Daarnaast moeten de kamers nog worden ingedeeld en het plafond geplaatst worden. Verder zal er ook een vlaggenmast op het terrein geplaatst worden.

Het project wordt gefinancierd uit de reguliere begroting van het ministerie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBestuursopzichterskantoor Pusugrunu wordt afgebouwd