vrijdag 9 december 2022
25 C
Paramaribo
-0.7 C
Amsterdam
3
(2)

Bestuursdienst Paramaribo Noordoost treedt hard op

lees ook ...

President Santokhi naar Caricom-Cuba summit Barbados

President Santokhi is vandaag, 05 december in zijn rol als Caricom-voorzitter afgereisd naar de Caricom-Cuba summit die in Barbados gehouden wordt. Tijdens deze summit zal Cuba haar overzicht prese...

Tijdens  controles door de bestuursdienst van Paramaribo Noordoost  op de naleving van de door de overheid vastgestelde covid-maatregelen de afgesloten week, zijn aan de overtreders van deze regels, sancties opgelegd.

De bestuursdienst heeft op dinsdag 29 en woensdag 30 december 2020 Veevoerbedrijf Vitalo moeten ordenen omdat de covid-maatregelen niet werden nageleefd. De cliënten en de directie werden op de maatregelen gewezen en dringende verzocht die in acht te nemen.

Verder is in het ressort Blauwgrond in opdracht van districtscommissaris Ricardo Bhola het Hotel Stardust (Riverclub) gesloten. Ook de vergunningen van dit hotel werden ingevorderd. De redenen voor de sluiting waren het overtreden van de ‘avondklok’ van 19.00 uur, het niet naleven van de covid-maatregelen en onfatsoenlijk gedrag.

In het ressort Munder zijn er tijdens controles vervallen producten aantroffen in een winkel. Na contact te hebben gemaakt met de desbetreffende instanties, is toestemming gegeven tot het direct vernietigen van de vervallen producten.

Districtscommissaris Ricardo Bhola van Paramaribo Noordoost en de bestuursambtenaren doen een beroep op de samenleving en de ondernemers om de covid-maatregelen na te leven ter voorkoming van ongerief.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBestuursdienst Paramaribo Noordoost treedt hard op