dinsdag 28 mei 2024
25 C
Paramaribo
12.3 C
Amsterdam
5
(3)

Bestuursdienst neemt koopwaar van illegale straatventers in beslag

lees ook ...

Saramacca pakt slechte wegen en illegale zandtrucks aan

Bewoners van de ressorten Kampong Baroe, Jarikaba en Groningen klagen al langer over de slechte staat van delen van de Saramaccaweg, de Mr. P. Chandishawweg en de Sidodadiweg. Naar aanleiding van deze...

De bestuursdienst van Commissariaat Paramaribo Noord-Oost treedt nu op tegen illegale staatverkopers in de binnenstad. Deze straatventers hebben een vergunning om te verkopen op de Centrale Markt. Zij kiezen echter voor de straat, ondanks vele waarschuwingen en aanmaningen. Assistentie van de politie is nu erbij gehaald.

De straatverkoop leidt tot ongewenste onhygienische situaties, en de verkoop in de Centrale markt wordt negatief beinvloed erdoor. In beslag genomen groenten  bij deze actie zullen onder enkele tehuizen in Paramaribo verdeeld worden, volgens het Burger Informatie Centrum (BIC) Paramaribo Noord-Oost.

“Er zijn met de venters duidelijke afspraken gemaakt over de verkoop en men handelde tegen beter weten in”, zegt BIC. Ook de Milieu en Gezondheidsdienst, alsook de Technische Dienst van het commissariaat heeft assistentie verleend.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBestuursdienst neemt koopwaar van illegale straatventers in beslag