dinsdag 7 februari 2023
23.8 C
Paramaribo
3.2 C
Amsterdam
5
(3)

Bestuursdienst neemt koopwaar van illegale straatventers in beslag

lees ook ...

Nieuwe ambassadeur VS in Suriname

President Chandrikapersad Santokhi nam vandaag 31 januari 2023, de geloofsbrieven van ambassadeur Robert Faucher in ontvangst op het Presidentieel Paleis. De diplomaat is de nieuwe ambassadeur van de ...

De bestuursdienst van Commissariaat Paramaribo Noord-Oost treedt nu op tegen illegale staatverkopers in de binnenstad. Deze straatventers hebben een vergunning om te verkopen op de Centrale Markt. Zij kiezen echter voor de straat, ondanks vele waarschuwingen en aanmaningen. Assistentie van de politie is nu erbij gehaald.

De straatverkoop leidt tot ongewenste onhygienische situaties, en de verkoop in de Centrale markt wordt negatief beinvloed erdoor. In beslag genomen groenten  bij deze actie zullen onder enkele tehuizen in Paramaribo verdeeld worden, volgens het Burger Informatie Centrum (BIC) Paramaribo Noord-Oost.

“Er zijn met de venters duidelijke afspraken gemaakt over de verkoop en men handelde tegen beter weten in”, zegt BIC. Ook de Milieu en Gezondheidsdienst, alsook de Technische Dienst van het commissariaat heeft assistentie verleend.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBestuursdienst neemt koopwaar van illegale straatventers in beslag