maandag 8 augustus 2022
25.7 C
Paramaribo
20.9 C
Amsterdam
5
(3)

Bestuursdienst neemt koopwaar van illegale straatventers in beslag

lees ook ...

Gentle en Hellings zijn buiten functie gesteld

Twee leiders van de Organic Movement Gentle en Hellings zijn buiten functie gesteld door waarnemend korpschef Ruben Kensen. Poetini Atompai, voorzitter van de politiebond heeft dit tegenover de pers b...

De bestuursdienst van Commissariaat Paramaribo Noord-Oost treedt nu op tegen illegale staatverkopers in de binnenstad. Deze straatventers hebben een vergunning om te verkopen op de Centrale Markt. Zij kiezen echter voor de straat, ondanks vele waarschuwingen en aanmaningen. Assistentie van de politie is nu erbij gehaald.

De straatverkoop leidt tot ongewenste onhygienische situaties, en de verkoop in de Centrale markt wordt negatief beinvloed erdoor. In beslag genomen groenten  bij deze actie zullen onder enkele tehuizen in Paramaribo verdeeld worden, volgens het Burger Informatie Centrum (BIC) Paramaribo Noord-Oost.

“Er zijn met de venters duidelijke afspraken gemaakt over de verkoop en men handelde tegen beter weten in”, zegt BIC. Ook de Milieu en Gezondheidsdienst, alsook de Technische Dienst van het commissariaat heeft assistentie verleend.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBestuursdienst neemt koopwaar van illegale straatventers in beslag