Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Bestuursambtenaar mishandeld door politieagent

Geplaatst

op

Polish 20200920 143626123

De bestuursambtenaar Felayno Elliot verdeelde ook na reguliere werktijd pakketten voor behoeftigen toen hij werd aangehouden en ernstig mishandeld door een politieman. Dit is het verslag van  de bestuursambtenaar en zijn zus van het gebeurde. Op 19 september werkte Elliot tot in de kleine uurtjes in het ressort Munder. Toen hij richting huis ging werd hij tegen 02.00 uur door een politieagent gestopt ter hoogte van de van Idsingastraat.

De bestuursambtenaar reikte de politieagent zijn dispensatiebrief aan die niet werd aangenomen, waarna hij direct een vuistslag in het gezicht kreeg van de later geïdentificeerde agent Radjen B. Na de slag geïncasseerd te hebben bukte de bestuursambtenaar om zijn valhelm op te rapen, maar werd onder schot gehouden. Hij probeerde daarop zijn meerdere te bellen waarop de telefoon werd afgepakt en uitgemaakt. Hij werd in de boeien geslagen en meegenomen naar bureau Nieuwe Haven nadat hij nogmaals in het gezicht was geslagen.

De familie heeft volgens hun zeggen naar alle politieposten gebeld, maar op geen van de politiebureau’s zei men dat hij daar was. Zij kregen toen de informatie  dat hij op bureau Nieuwe Haven werd vastgehouden waarop ze met een hele groep, waaronder de districtscommissaris naar het politiebureau gingen. Het bleek dat ze op het politiebureau  hebben geweigerd om bestuursambtenaar Felayno Elliot water te geven of naar het toilet te sturen. De familie heeft hem na aankomst op het politiebureau met een visum van de politie  naar de EHBO gebracht waar bleek dat hij zwaar mishandeld was en een inwendige bloeding had opgelopen.

De familie is ervan overtuigd dat de politie in de eerste instantie niet wilde zeggen waar de man werd vastgehouden zodat de zwellingen in zijn gezicht konden genezen. De familie en zijn directe werkgever laten het niet hierbij maar maken een zaak van het barbaars gedrag van de zogeheten wetsdienaar. –  culturu.com

8 Reacties
8 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lawmang
zondag 20 september 2020 20:22

Ja weer een koelie agent die zomaar slaat. Vorig keer had een koelie agent een blaka man geslagen om fout parkeren. Maar die koelie agent had pech. De man was ook een wetsdienaar…en had ook een wapen. Wel die koelie agent begon te beven. Omdat je politieman ben sla je. Ik hoop dat die blaka man agenten die koelies ter verantwoording roepen

Laynel
zondag 20 september 2020 20:24

Laat hij zijn vrouw gaan slaan. Ze drinken zoveel dat ze hun vrouw altijd rammelen.

Kwasi
zondag 20 september 2020 22:55

Als het is gegaan zoals in het bericht vermeld dan is die politieman fout en moet hij gestraft worden, maar niet door zijn collega’s maar door de rechter. En wens ik dat hij zijn vrouw niet gaat slaan .

Percy
zondag 20 september 2020 23:06

Slaan schijnt hier in Suriname nogal een vaak voorkomende hobby te zijn.
Misschien moet die man nu zelf maar eens een flink pak op zen donder hebben.
In iedergeval uit zijn ambt zetten, want dit is een heel slecht voorbeeld.

Janus
maandag 21 september 2020 06:12

Waarom slaat hij iemand . Die politie man heeft toch ook kinderen.. Als een agent zijn kind zo zou slaan. Karma is een bitch. Deze agent moet uitkijken. Sla niet.

Papa Sranan
maandag 21 september 2020 09:05

Racisme is er volop in Suriname en dit incident lijkt in die richting te wijzen. Ik ben benieuwd welke maatregelen vanuit het korps getroffen zullen worden. De vhp geeft zelf ook voeding hieraan met de etnische tendens in zijn benoemingen.

Rasta
woensdag 23 september 2020 18:40

Niets in de doofpot stoppen. Deze agent moet ontslagen worden. Snel. Kaulo agent. Tjing boi pang pang skowtu. Ze zijn vergeten wat de militairen met ze hadden gedaan . Ze zijn beesten . Ga boeven vangen ipv eerlijke mensen slaan. Omdat hij een wapen heeft is hij stoer zonder wapen is hij neks massala beest.

De sjaak
zaterdag 26 september 2020 21:20

Is die zieke agentje al opgesloten

Suriname

Guyanese president Irfaan Ali gearriveerd in Suriname

Geplaatst

op

Guyanese President Aangekomen

Irfaan Ali, de president van buurland Guyana, is gisteren gearriveerd in Suriname. Het Guyanese staatshoofd is samen met first lady, Arya Ali, en zijn delegatie geland op de Johan Adolf Pengel International airport. De president vertoeft in het land in het kader van 45 jaar staatkundige onafhankelijkheid.

Op Zanderij is president Ali ontvangen door onder andere minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking, minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie, minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken en de districtscommissaris van Para, Marlene Joden.

Later vandaag zal president Ali ontvangen worden door president Chan Santokhi. Hierna zal er een persmoment zijn met beide presidenten. Suriname en Guyana hebben reeds jarenlang een bilaterale samenwerking.

Culturu.com

Lees verder

Suriname

Wegomlegging op woensdag 25 november

Geplaatst

op

20201123 191257

De afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname laat weten dat in het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,  het Korps Politie Suriname bekend maakt dat op  de navolgende kruisingen het verkeer middels verkeersborden zal worden omgelegd t.w.: 

1.Op woensdag 25 november omstreeks 00.00 uur tot 08.00 uur worden de navolgende wegomleggingen gepleegd (kleine omlegging) te weten:

1. Grote Combéweg / Henk Arronstraat.

2. Roseveltkade / Kleine Waterstraat.

 

  1. Omstreeks 08.00 uur tot 18.00 uur wordt de grote wegomlegging ingesteld met de navolgende kruisingen te weten:

1. Tourtonnelaan/ Henk Arronstraat

2. Mr. F. Lim A Po- / Noorderkerkstraat

3. Mr. F. Lim A Po- / Watermolenstraat

4. Mr. F. Lim A Po- / Mirandastraat

5. Koninginne- / Prins Hendrikstraat

6. Koninginne-/ Julianastraat

7. Mahonylaan/ Louiselaan **(extra afsluiting Louiselaan/ Roseveldtkade)

8. Sommelsdijckstraat/ Grote Combéweg

9. Sommelsdijck-/ Kleine Waterstraat (Rietbergplein)

Op de weggebruikers wordt het beroep gedaan met de in te stellen verkeersomleggingen rekening te houden en de aanwijzingen van de Politie ter plaatse stipt op te volgen.

Gelet op de Covid-19 pandemie wordt het beroep gedaan op de Surinaamse bevolking casu quo leefgemeenschap om de activiteiten rond dit heuglijk feit via de media te volgen. Uw gezondheid en dat van anderen staat centraal.

Tot zover de bekendmaking van het Korps Politie Suriname  –  culturu.com

Lees verder

Meest gelezen