maandag 15 augustus 2022
26.1 C
Paramaribo
21.8 C
Amsterdam
5
(1)

Bestuur Stichting Jeugdtandverzorging geïnstalleerd

lees ook ...

Spoedoverleg, uitbraak buikgriep – Benzine naar 30 SRD...

- Spoedoverleg, ernstige zorgen over uitbraak buikgriep - Rijst wordt duurder, elke dag rijst op tafel een luxe? - Loodvrije benzine zal waarschijnlijk 25 / 30 SRD gaan kosten. https://youtu.be/...

Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid heeft op vrijdag 03 september een nieuw bestuur bij de Stichting Jeugdtandverzorging (JTV) geinstalleerd. Het bestuur wordt geleid door drs. Sandro Alberga die in het bestuur zitting heeft namens het ministerie van Volksgezondheid.

Eén van de voornaamste taken van het bestuur, is het benoemen van een directeur voor de Stichting Jeugdtandverzorging, waarvoor het traject reeds in gang is gezet. Voorzitter Sandro Alberga merkt op dat naast de continuïteit van de voorlichting omtrent mondhygiëne op de scholen ook de bereikbaarheid van de zorg een belangrijke zaak is, waarvoor het stichtingsbestuur zich zal inzetten.

Het bestuur bestaat verder uit Aartie Sewsaran, namens het ministerie van Financiën en Planning, Ryan Vyent, namens het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur, Marino Starke, namens het Staatsziekenfonds, Derrick Frank Jessurun namens de Surinaamse Tandheelkundige Vereniging, Etien richenel Rozario, Jeugdtandverzorger en Yoné Gorisson, namens de Centrale van Landsdienaren Organisaties.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBestuur Stichting Jeugdtandverzorging geïnstalleerd