maandag 26 september 2022
27.9 C
Paramaribo
13.5 C
Amsterdam
0
(0)

Bestgeslaagden Fatimaschool ontvangen motivatiepakketten Kiwanis Club

lees ook ...

Brunswijk: Country is developing too slowly

The meeting that was held on Saturday in Welgelegen was addressed by ABOP chairman Ronnie Brunswijk. He is pleased with the new addition of members. Vice President (VP)also ABOP chairman Ronnie Br...

De Kiwanis Club Paramaribo Central heeft een lopende samenwerking met de Fatimaschool. Als onderdeel van deze symbiose verdeelt de club elk jaar de zogenoemde ‘motivatiepakketten’ onder de bestgeslaagden en de leerlingen met de hoogste cijfers. Dit jaar was reeds de vijfde keer dat de Kiwanis Club Paramaribo Central de kinderen bedenkt.

“Wij zullen de kinderen blijven motiveren zodat zij zich nog meer inzetten om hun best te blijven doen op school”, geeft Kitty Derby, president KCPC, aan. “Zij kijken er echt elk jaar naar uit en doen dus hard hun best om in aanmerking te komen voor een pakket en dat is ook wat wij ons beijveren” , vult zij aan.

De motivatiepakketten bestaan onder andere uit een schooltas met inhoud en een rol kaftpapier. De kinderen ontvingen een certificaat en werden ook getrakteerd op een hapje en een drankje.

De slogan van Kiwanis International is ‘Serving the children of the world”. Kiwanis Club Paramaribo Central zet zich in voor het Surinaamse kind, dat centraal staat binnen de service club. Door elk jaar fundraising activiteiten te organiseren is de club in staat om waar nodig in te spelen op de behoefte van het kind.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBestgeslaagden Fatimaschool ontvangen motivatiepakketten Kiwanis Club