zondag 19 mei 2024
26.6 C
Paramaribo
18.1 C
Amsterdam
0
(0)

Bestemming inboedel voormalig Hotel Babylon

lees ook ...

Suriname en Cuba verdiepen samenwerking in gezondheidszorg e...

De historische relatie tussen Suriname en Cuba is verder versterkt door politieke ontwikkelingen binnen Caricom, zo verklaarde minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en ...

Het voormalig Hotel Babylon met inboedel is overgekocht door het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken met inboedel. Deze inboedel heeft nog geen bestemming gekregen. De bewindsman zegt dat verschillende verzoeken het ministerie hebben bereikt, die nog niet ingewilligd zijn.  

Het ministerie heeft een commissie aangewezen om deze zaak af te handelen. De verzoeken komen van tehuizen, sociale instellingen en andere overheidsinstanties. Ook binnen het ministeries zelf zijn er verzoeken. Mensen die hun inboedel vanwege brand hebben verloren, instanties van de overheid die huizen moeten inrichten in het binnenland en anderen hebben deze verzoeken gericht.

Mac Andrew gaf te kennen dat hij wil voldoen aan alle comptabele regels.” We willen achteraf geen fouten hebben gemaakt. Daarom wordt nauw samengewerkt met de Centrale Landsaccountantsdienst”. Alles zal dus geschieden volgens de regels van CLAD.

Het is niet helemaal duidelijk, waarom de inboedel naast het gebouw, ook is aangeschaft.

Bron: Ampie ‘s Broadcasting Corporation en DNA

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBestemming inboedel voormalig Hotel Babylon