maandag 30 januari 2023
23.3 C
Paramaribo
7.6 C
Amsterdam
1
(1)

Besluiten reorganisatie en versterking NDP vertraagd

lees ook ...

SLM B737-first 800’s regional flight was today

The Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) is delighted to announce that today, January 23, 2023, once all formalities have been completed, its B7373-800 aircraft will conduct its inaugural regional...

De interne evaluatie van de Nationale Democratische Partij (NDP) is enigszins vertraagd. De coronapandemie en beperkingsmaatregelen die door de regering zijn afgekondigd, stagneren de evaluatie en besluitvorming binnen de NDP. Daarom kunnen beslissingen over reorganisatie en versterking van de partij die daaruit zouden moeten voortvloeien nog niet genomen worden, zegt NDP-woordvoerder Ricardo Panka.

Na de verkiezingen van 25 mei 2020 heeft NDP-voorzitter, Desi Bouterse, een grondige evaluatie aangekondigd om achter de oorzaak van de nederlaag te komen. De NDP is verwezen naar de oppositiebanken. De NDP wil ook besluiten nemen over hoe verder te gaan met de partij.

Panka zegt dat nog gesproken wordt over veranderingen en vernieuwingen die moeten voortkomen uit de evaluatie. De woordvoerder zegt ook dat vanwege de Covid-19-situatie, met name het samenscholingsverbod, sommige vergaderingen die noodzakelijk zijn voor de besluitvorming niet gehouden kunnen worden.

Het Centraal Politiek Orgaan (CPO), dat bestaat uit meer dan tweehonderd landelijke vertegenwoordigers, kan niet bij elkaar komen. Er kan nu bijvoorbeeld alleen met toppers worden vergaderd, maar bij een evaluatie moeten leden ook een inbreng hebben. Wanneer het evaluatieproces, dat eind oktober vorig jaar begon, is afgerond is niet duidelijk, zegt de woordvoerder.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBesluiten reorganisatie en versterking NDP vertraagd