donderdag 25 juli 2024
28 C
Paramaribo
22.3 C
Amsterdam
0
(0)

Besluit over verkiezingsbudget van SRD 800 miljoen nog niet definitief

lees ook ...

President Santokhi bespreekt digitalisering van grondbeleid

President Chandrikapersad Santokhi heeft dinsdag een bijeenkomst voorgezeten over de digitalisering van het systeem op het ministerie van Grondbeleid en Bosbeheer (GBB). Tijdens deze bijeenkomst, bedo...

Minister Stanley Raghoebarsing van Financiën & Planning heeft aangegeven dat er nog geen definitief besluit is genomen over de begroting van SRD 800 miljoen die zijn collega van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, heeft voorgesteld voor de organisatie van de verkiezingen. De goedkeuring van dit bedrag moet nog plaatsvinden, maar Raghoebarsing uitte zijn mening dat het budget mogelijk niet zo hoog hoeft te zijn. Ondertussen lopen de kosten voor de voorbereidingen van de verkiezingen al flink op.

Tijdens een persconferentie op woensdag over de recente besluiten van de Regeringsraadvergadering, besprak Raghoebarsing verschillende onderwerpen, waaronder de kwestie van de verkiezingsbegroting van SRD 800 miljoen. Hij benadrukte dat de benodigde middelen voor de verkiezingsorganisatie hoe dan ook beschikbaar zullen worden gesteld, waarbij een deel van de kosten mogelijk zal worden doorgeschoven naar het budget van het komende jaar.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBesluit over verkiezingsbudget van SRD 800 miljoen nog niet definitief