donderdag 6 oktober 2022
25.5 C
Paramaribo
12 C
Amsterdam
4.3
(3)

Bericht regering ten aanzien van zaak Ramlall brengt verwarring

lees ook ...

Project ‘Para moet schoon’ geslaagd

Na een voorbereiding van zes maanden, en twee weken uitvoering is het project ‘Para moet schoon’ gisteren feestelijk afgerond op het commissariaat. Maranzo Alexander, een jonge ondernemer is initiatie...

De benoeming van Shivanand Ramlall tot commissaris van politie staat overeind. Mielando Antompai, zegt dat  de politiebond  nog niets vernomen heeft  van het juridisch team dat voor een concrete juridische oplossing zou zorgen. De politie liep vrijdag wel mee in het defilé in verband met de begrotingsbehandeling, maar men is na het verstrijken van het ultimatum in actie gegaan.

Het ultimatum van de politiebond aan de regering is verstreken. Deze houdt de samenleving wel voor, dat de plooien met de politiebond zijn gladgestreken. “Het is verstreken en we hebben niets gehoord over onze eis om de benoeming van Ramlall terug te draaien en de officieren die wachten op een bevordering daadwerkelijk te bevorderen”, aldus Atompai. “Ik wil alleen zeggen dat het niet klopt en dat het alleen maar voor verwarring heeft gezorgd,” zegt hij over het bericht van de regering aan de samenleving.

De Politiebond is  donderdag in actie gegaan, omdat het ultimatum dat aan de regering was gegeven tot 30 september, is verstreken. De bond heeft wel zijn medewerking verleend aan het meelopen in het defilé, ten behoeve van de begrotingsbehandeling. Maar als we niets horen van de regering vóór zaterdag, dan gaan we onze actie wel verscherpen”. De president  is ’digitaal’ reeds op de hoogte gesteld van de te voeren acties. Vandaag zal de regering de informatie krijgen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBericht regering ten aanzien van zaak Ramlall brengt verwarring