donderdag 30 maart 2023
30 C
Paramaribo
11.1 C
Amsterdam
5
(1)

Berg en Dal Amazonia Wellness Resort wordt aangepakt

lees ook ...

Conferentie over de geautomatiseerde eerstelijnszorg

Het Ministerie van Volksgezondheid op woensdag 29 maart jongstleden in verband met de automatisering van de eerstelijnszorg oftewel huisartsenzorg, voor alle belanghebbenden een Information Systems Fo...

De covid-19 pandemie heeft Bergendal Amazonia Wellness Resort hard getroffen. Het resort lag haast achttien maanden stil. Nu wordt er gewerkt aan de opleving van de plaats. Actietarieven worden aangeboden om mensen naar de plek te krijgen. “In het weekend is de bezetting al goed”, zegt de nieuw aangetrokken director of operations bij Bergendal, de 69-jarige Jean-Claude Rozanes.

Rozanes is erbij gehaald, als expert in deze branche. Hij heeft 42 jaar ervaring in hospitality en hotelwezen, en international ervaring opgedaan in landen als Colombia, Brazilië, het Midden-Oosten en Europa.

Verschillende projecten worden uitgevoerd, om  Bergendal Amazonia Wellness Resort weer aantrekkelijk te maken. Het zwembad krijgt een eigen keuken met bar. De canopy zipline wordt hersteld. Een wellnesscenter wordt opgezet. Ook ‘catch and release‘ van vissen wordt nu deel van het geheel.

Het nieuwe managementteam van Berg en Dal Amazonia Wellness Resort laat niets aan toeval over om de projecten af te krijgen vóór januari 2022. Op 20 december bestaat Bergendal dertien jaar. “Het is geen bigi yari, maar we zullen samen met het personeel een dankdienst hebben en genieten van een hapje en drankje”, dit zegt assistant operation manager Abigail Moor.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBerg en Dal Amazonia Wellness Resort wordt aangepakt