vrijdag 23 februari 2024
29.3 C
Paramaribo
8.8 C
Amsterdam
3
(1)

BEP’s Ronny Asabina van de Belastingdienst, gelooft niet in snelle BTW

lees ook ...

Nieuwe assistent-verpleeghulpen klaar om bij te dragen aan d...

De Stichting Arbeidsmobilisatie en Ontwikkeling (SAO) heeft onlangs 24 assistent-verpleeghulpen opgeleid en gecertificeerd. Na een intensieve training van bijna anderhalf jaar ontving deze groep op 31...

Gefeliciteerd Suriname, zei President santokhi die de Surinaamse bevolking feliciteerde met de Staatbegroting van 2022 die 19 mei jongstleden werd aangenomen in De Nationale Assemble met 30 stemmen voor en 15 tegen. Hij gaf aan dat wij kunnen nu verder kunnen gaan met de stabilisatiefase.

Hij zei dat wij in dit traject alle Surinamers nodig hebben, omdat wij dit verplicht zijn aan de komende generaties en dat wij door goedkeuring van de staatsbegroting, wij een gezond, veilig en welvarend Republiek Suriname aan het realiseren zijn. Er waren wel wat tegenstanders van de Staatsbegroting. De fractie van de BEP stemde niet tegen de begroting, maar verliet de zaal vóór de stemming.

Fractieleider van de BEP Ronny Asabina die hoofd van de Fiscale Controledienst van de Belastingdienst is, vond dat de inkomsten die opgebracht waren op de begroting, weleens tegen konden vallen. Dit, omdat het niet realistisch zou zijn de Belasting Toegevoegde Waarde binnen vijf weken uit te voeren, daar die nog behandeld moet worden in DNA.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBEP's Ronny Asabina van de Belastingdienst, gelooft niet in snelle BTW