maandag 5 december 2022
23.8 C
Paramaribo
4.2 C
Amsterdam
0
(0)

Beperkte beschikbaarheid OK-personeel Diakonessenhuis opgeheven

lees ook ...

Leesbrillenproject Chietsana Foundation

Afgelopen vrijdag organiseerde de ChietSana Foundation een leesbrillen- gezondheidsproject op het terrein van Soeng Ngie & Co aan de Nieuwe Charlesburgweg. De brillen zijn gedoneerd in het buitenl...

De beperkte beschikbaarheid van OK-personeel in het Diakonessenhuis is enigszins opgeheven. Hoewel de dienstverlening nog niet helemaal is genormaliseerd kan personeel van de Operatiekamer (OK), prenatale diensten en de behandelunit deels worden ingezet. De afdeling Public Relations, Communicatie en Marketing meldt dat het hospitaal nog intensief en continu bezig is om, ondanks beperkingen, de bekende kwalitatieve zorg met een hart te blijven bieden aan de gemeenschap.

“Hopende dat zulke overmachtsituaties in de toekomst tot het minimum beperkt blijven”, wordt bekendgemaakt. Het Diakonessenhuis sloeg op 20 mei alarm over de crisissituatie die was ontstaan wegens uitval van personeel, waardoor tijdelijk diensten vanuit de Operatiekamer, Verloskamer en de behandelunit niet zoals gebruikelijk konden worden uitgevoerd. Patiënten en cliënten werden gevraagd zich bij spoedgevallen te wenden tot een ander ziekenhuis.

Zwangeren die al bekend waren op de prenatale poli konden zich wel weer zoals normaal aanmelden. Behandelunit ‘De Poort’ was uitsluitend open voor patiënten die al onder behandeling waren van een medisch specialist in het Diakonessenhuis.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBeperkte beschikbaarheid OK-personeel Diakonessenhuis opgeheven