maandag 30 januari 2023
23.3 C
Paramaribo
7.9 C
Amsterdam
2.8
(4)

BEP zegt sorry na aanrijding dronken assembleelid Kanape

lees ook ...

ABOP en PL bevestigen samenwerking

De ABOP en Pertjajah Luhur (PL) hebben nogmaals hun samenwerking bekendgemaakt. Zaterdagavond op het Volksplein in Nickerie belegden de partijen een opo yari vergadering. ABOP-voorzitter, vicepresiden...

De politieke partij Broederschap en Eenheid in de Politiek (BEP) zegt sorry na de aanrijding die is veroorzaakt door het assembleelid Remy Kanape. Hij was dronken en heeft deelgenomen aan het verkeer. Het gevolg hiervan is dat hij de controle over het stuur verloor en daarbij een stilstaande auto van achteren heeft aangereden. De aanrijding heeft op 19 december plaatsgevonden.

“Het is een deel van onze verantwoordelijkheid om als vertegenwoordiger van De Nationale Assemblee ook een voorbeeld te zijn voor de burger. Eerlijkheid dwingt ons te erkennen dat, dat niet altijd gemakkelijk is. Met deze verklaring wensen wij onze hartgrondige spijt te betuigen aan onze achterban, De Nationale Assemblee en de totale gemeenschap voor de fout die is begaan,” schrijft de partij.

Met deze verklaring bieden wij onze excuses aan de politie voor het berispelijk gedrag tegenover de agenten in de rechtmatige uitoefening van hun werk. Wij hebben spijt van deze onverantwoordelijke handeling en bieden wij publiekelijk onze excuses aan, zowel de eigenares van de auto die is aangereden als ook aan de gemeenschap. Wij ondersteunen nog altijd de inspanningen van de autoriteiten ter verhoging van de verkeersveiligheid en zal waar nodig onze bijdrage leveren,” aldus de BEP.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

5 REACTIES

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBEP zegt sorry na aanrijding dronken assembleelid Kanape