maandag 26 september 2022
24.4 C
Paramaribo
11.9 C
Amsterdam
0
(0)

BEP voelt zich overgeslagen als priklocatie tegen covid-19

lees ook ...

Brunswijk personally visits cambios to check the e exchange ...

Today is Tuesday and people are eagerly awaiting the exchange rates in Suriname. Acting president Ronnie Brunswijk had indicated last weekend that the price should fall on Tuesday! ABOP foreman and...

Ronny Asabina, voorzitter van de BEP, meent al vier keer de minister van Volksgezondheid  te hebben gewezen op het verweven van partijpolitiek met de bestrijding van covid-19. Volgens hem hebben coalitiepartners een vaccinatiedag georganiseerd in hun partijcentrum, terwijl BEP wordt geweerd. “De weigerachtige houding van de minister om geen gebruik te maken van een plek in een volksbuurt, waarvan bekend is dat het krioelt van de vaccin-weigeraars, is onbegrijpelijk”, aldus Asabina.

Hij vindt dat de bewindsman met ‘twee maten’ meet. “Als wij niet in eenheid de strijd tegen Covid-19 aangaan zal Suriname verliezen, “zegt hij.

Minister Ramadhin is niet te spreken over deze beschuldigingen. “Laat Asabina aangeven bij wie hij het verzoek heeft gedaan en wanneer. Laat hij de brief en de afwijzing tonen,” vraagt hij fel.

‘President Santokhi moet Covid-19-gebeuren naar zich toetrekken’. Deze verklaring eindigde met: “Tenslotte stellen wij ons partijcentrum beschikbaar aan de autoriteiten voor gebruik in de strijd tegen de Covid-19-pandemie. Dat is onze solidariteitsbijdrage in deze crisis,” aldus een persverklaring van de BEP op 25 mei.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBEP voelt zich overgeslagen als priklocatie tegen covid-19