woensdag 6 juli 2022
23.8 C
Paramaribo
18.3 C
Amsterdam
4
(2)

Benzineprijs is gestegen

lees ook ...

Regionieuws TV Suriname – Kanape niet begrepen –...

- ABOP-fractieleider Obed Kanapé had de boodschap niet goed begrepen - Jongeren evenement voor bewustwording Jaguar binnen het eco systeem - SLM vliegt niet op Belém, dan maar op de bromfiets ht...

De prijs van 1 liter unleaded benzine bij Sol kost vandaag 11.98. Het is met 24 cent gestegen. De vastgestelde prijs van het ministrie van Economische zaken, Ondernemerschap en Technologische innovatie is SRD.12,01.

De brandstofprijzen werken altijd door naar de prijzen van andere producten. Er zijn vragen gesteld in de De Nationale Assemblee over deze verhoging.

Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning zegt dat dit te maken heeft met stijging van de prijs op de wereldmarkt. Het heeft niet te maken met de wisselkoers in Suriname. Brandstofprijzen worden berekend volgens de unificatiekoers van SRD.14,29.
De NDP- Parlementariër Melvin Bouva heeft de regering gevraagd om de prijs aan de pomp te houden op 10,99. Hiermee voorkomt men dat het volk de dupe word. De govement take wordt al betaald. Asis Gajadien merkte op dat de regering niet kan blijven subsidiëren.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

8 REACTIES

8 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBenzineprijs is gestegen