maandag 1 maart 2021
28.4C
Paramaribo
6.5C
Amsterdam
4
(2)

Benzineprijs is gestegen

lees ook ...

Covidsteun voor getroffen bedrijven, geen woord over Bonus

De regering van Suriname heeft een schrijven uit doen gaan waarin staat dat alle personen en bedrijven die door de COVID-19-pandemie getroffen zijn en zich online hadden geregistreerd en gesel...

De prijs van 1 liter unleaded benzine bij Sol kost vandaag 11.98. Het is met 24 cent gestegen. De vastgestelde prijs van het ministrie van Economische zaken, Ondernemerschap en Technologische innovatie is SRD.12,01.

De brandstofprijzen werken altijd door naar de prijzen van andere producten. Er zijn vragen gesteld in de De Nationale Assemblee over deze verhoging.

Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning zegt dat dit te maken heeft met stijging van de prijs op de wereldmarkt. Het heeft niet te maken met de wisselkoers in Suriname. Brandstofprijzen worden berekend volgens de unificatiekoers van SRD.14,29.
De NDP- Parlementariër Melvin Bouva heeft de regering gevraagd om de prijs aan de pomp te houden op 10,99. Hiermee voorkomt men dat het volk de dupe word. De govement take wordt al betaald. Asis Gajadien merkte op dat de regering niet kan blijven subsidiëren.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

8 REACTIES

8 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBenzineprijs is gestegen